The Thanksgiving story
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
20 November 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Ik heb even op wikipedia opgezocht wat Thanksgiving is, maar de uitleg is te lang om hier te plaatsen en ik heb nu niet echt tijd om t samen te vatten. Dus hier de link: http://en.wikipedia.org/wiki/Thanksgiving Ik hoop dat jullie nu een beetje beter begrijpen wat Thanksgiving is. Ik ga t zelf ook nog even doornemen van de week;)
T skieen vandaag was erg leuk! T ging best goed:) Maar omdat het erg goed weer was, lekker zonnig, waren de rijen bij de lift ook superlang.... Dus om 13 uur besloten we maar te gaan, we waren er ook al om 8.30 dus dat was niet zo heel erg. Mn camera deed raar vanwege de kou, maar ik heb toch een paar foto's gemaakt:) Ow en Harald (onze Noorse coach) heeft ons gefilmd, erg leuk:) Ik zal proberen of ik mijn stukje op deze site kan zetten en anders komt t waarschijnlijk op de skiteam website te staan. (http://www.mines.edu/stu_life/organ/ski/) Nou ik ga zo slapen, want ik heb 2 toetsen morgen. Weltrusten! (voor jullie bijna goedemorgen)
xxx Esther