Skispullen - Reisverslag uit Golden, Verenigde Staten van Esther - WaarBenJij.nu Skispullen - Reisverslag uit Golden, Verenigde Staten van Esther - WaarBenJij.nu

Skispullen

Door: Esther

Blijf op de hoogte en volg Esther

22 Oktober 2006 | Verenigde Staten, Golden

JOEPIE! Ik heb eindelijk mn skispullen gekocht!!

Ik heb erg mooie spullen en een goede deal:) Ik huur t hele seizoen mn skies gratis omdat ik mijn skischoenen bij die winkel gekocht heb. Verder heb ik nog een helm gekocht, mooi roze:) Een helm is hier verplicht, zeker bij de trainingen en races. Ook heb ik een zwarte skibroek gekocht, hij is erg fijn en was in de aanbieding. Ik koop volgende maand mn skijas, dat is de teamjas, die is erg goed heb ik gehoord. Bovendien krijgen we daarop 50% korting dus dat scheelt weer. Je kan dan ook het logo van school en t skiteam erop laten stikken, dat ga ik zeker laten doen! En dan krijgen we ook nog een skiteamtrui over een paar weekjes. En dan ben ik compleet uitgerust. Ik heb een paar foto's van mn spullen op de site gezet.

Ik ga hopelijk komende week doordeweek voor t eerst skieen, dus ik ben benieuwd. Ik zal foto's maken en jullie laten weten hoe t was.

Dit was t weer ff, volgende week weer een langere update;)

Liefs, Esther

PS voor de mensen in Arnhem: geniet van de rode Marco Borsato gekte deze week! Wie gaat er naar een van de concerten? Ik ben nu wel een beetje (met nadruk op beetje;))jaloers op jullie hoor, had t graag mee willen maken.