Aangekomen - Reisverslag uit Golden, Verenigde Staten van Esther - WaarBenJij.nu Aangekomen - Reisverslag uit Golden, Verenigde Staten van Esther - WaarBenJij.nu

Aangekomen

Door: Esther

Blijf op de hoogte en volg Esther

15 Augustus 2006 | Verenigde Staten, Golden

Hallo allemaal!
Ik ben gisteravond aangekomen hier in Golden. Ik heb een goede reis gehad en ben hier in Denver opgehaald door een superaardig meisje, Becky. Iedereen is hier trouwens erg aardig en behulpzaam. Alleen dingen regelen is nog wel een probleem, omdat ze op school een nieuw computersysteem hebben dat nog niet helemaal werkt als zou moeten. Ik zit nu in de bibliotheek, waar ik nu gratis lid van ben en waar ik ook gratis boeken kan lenen en gratis op internet kan, echt super! Golden is echt een schattig western stadje, ik zal proberen zo snel mogelijk wat foto's op de site te krijgen. Mijn huis is wel ok, alleen nog erg leeg. Ik ga proberen nog een andere kamer te regelen die wat goedkoper is, ik hoop dat dat gaat lukken. Vannacht heb ik bij Sanne geslapen, een ander Nederlands meisje, zodat ik niet in mn eentje in mijn lege appartement hoefde te liggen. Het mines park complex, waar de appartementen zijn en de school campus zijn echt supermooi, net als de omgeving! We zitten in de bergen op zo'n 1800 meter hoogte, echt super! Het is ook erg goed weer, het is zonnig en 38 graden:) Ik heb het wel naar mijn zin, maar ik ben blij dat de introductie donderdag al is, zodat ik snel meer mensen leer kennen. Ik zal proberen zo snel mogelijk meer nieuws en foto's te plaatsen!

Liefs, Esther